The Characteristic Boar - Did Somebody Say Fredrick?

Vad ska man hitta på till helgen?

Ja det är inte alltid så lätt att komma på vad det är man vill göra till helgen, man kanske vill göra något nytt men vet inte riktigt vad man ska göra. Då kan det vara bra och söka lite på det och se vad det kan finnas för något som man vill göra och som kan vara kul att hitta på. Man vet ju inte vad man vill göra alltid så då kan det vara bra att få lite idéer av andra och se vad det är som man vill göra och hitta på.

Ja det är ju trevligt att hitta på något nytt

Ja det är härligt att hitta på något nytt och prova på något som man tidigare inte har gjort, och det finns många nöjen stockholm och det är man ju tacksam för att det finns. För det underlättar så mycket när det finns så många alternativ, och det kommer ju ständigt nya saker som man kan prova på och som man kan göra för att det är kul.
Bra när det går att göra saker som inte kostar så mycket också, Stockholm är ju en skänkte i sig och man kan gå många fina promenader och titta på saker och sätta sig i parker för att bara njuta anden fina omgivningen. Ja det finns mycket och det finns mycket fint som man kan göra och hitta på. Vill man vara inne så finns det många aktiviteter för det med och det är ju toppen då det inte alltid är tip top väder. Ja det gäller att kolla upp och se vad man kan göra och hitta på för att man ska göra det så fint och så trevligt som ma önskar ha det. Ja det är bra att man hittar sina saker som man tycker är kul och roliga.